Årets EM-tips avgjort

Tanzalings EM-tips håller på att bli en kär tradition. Årets EM-tips avgjordes både på Wembley där England besegrade Tyskland i finalen, och på Tanzalings tipslappar.

Efter semifinalerna föll väldigt många bort då Sverige inte lyckades gå vidare. Inför finalen fanns det elva tippare kvar som kunde få ytterligare poäng och två som kunde vinna. 

Vi gratulerar förstås England till EM-titeln men naturligtvis också tävlingens segrare: Niklas Nyqvist!! Han hade England som vinnare och vann därmed tipset. Magnus Johansson, som också hade chansen, hade Tyskland som vinnare och landade på en hedersam andraplats.

– Så mycket bra fotboll vi fått se. Ett härligt lyft för tjejfotbollen som man får hoppas kan få ännu bättre förutsättningar och bli mer jämställd gentemot herrarna efter ett sånt här bra slutspel, kommenterar Tanzalings kassör Janne Bengtsson som står bakom EM-tipset.

Tipset är inte bara roligt, det ger också ett tillskott till föreningens kassa och därmed till de viktiga aktiviteter som föreningen arbetar med i Tanzania.

Ett stort tack till er alla som deltagit och på så vis stöttat vår förening.