Välbesökt höstmöte med reserapport

 

 

Deltagare i Mamaids steg 2-utbildning.
Deltagare i Mamaids steg 2-utbildning.

Tanzalings traditionella höstmöte den 27 november blev en välbesökt tillställning där en fyllig rapport från  styrelsresan till Nzega i november var huvudnumret.

Styrelsen försöker  varje år resa till Nzega för att på plats ta del av rapporter från våra koordinatörer, besöka våra vänskolor, uppvakta politiker, höga tjänstemän och byråd samt inte minst hålla kontakt med våra vänner. I år var det Pär och Lisbeth Alm samt Janne Bengtsson som åkte. De tre genomförde ett minst sagt digert program som föreningens medlemmar fick höra mer om.

Bland annat genomfördes en steg 2-utbildning inom Mamaid-projektet, skolchefer uppvaktades och uppföljning på solcellsprojektet utfördes genom besök hos familjer som fått solceller installerade.  Det finns mycket kvar att göra men generellt sett fungerar våra projekt och insatser fantastiskt bra!

På höstmötes såldes också helt nysydda kassar samt korgar och underlägg.  Kvällen avslutades med sedvanlig fika och lotteri.