Dags för årets EM-tips!

Förena nöje med nytta och var med i Tanzalings EM-tips! Genom att tippa resultaten i sommarens fobolls-EM för herrar kan du både bidra till föreningens viktiga arbete och ha roligt själv.

Själva tipset är konstruerat av föreningens kassör Janne Bengtsson och du hittar det längst ned på sidan. Det kostar 50 kronor för varje tips du lämnar in (det går bra att lämna flera!). Hälften av de satsade pengarna kommer att gå till slutvinnaren och den resterande hälften till föreningens olika hjälpprojekt i Tanzania. Om flera personer har samma slutpoäng delas vinsten.

Senaste den 10 juni måste vi ha din rad, du kan ladda ner filen och skriva direkt i den och sedan maila den skicka den till Tanzalings kassör Janne Bengtsson. Det går också bra att skriva ut den och skicka den i pappersform till Janne. Adresserna hittar du längst ned på sidan.

Tipset innehåller alla EM:s matcher, gruppspel och slutspel. Matcherna kommer att sändas på SVT, TV 4 och Cmore.

Ställningen i tipstävlingen kommer att uppdateras via mail efter gruppspel, kvartsfinaler respektive efter finalen.

Du kan betala till Tanzalings bankgiro 449-8077 eller swicha till 1231616804.

Maila tipset till Janne.bengtsson52@gmail.com. Skickar du tipset i pappersform är adressen Janne Bengtsson, Högåsvägen 4, 441 60 Alingsås. Har du några frågor kan du ringa Janne på telefonnummer 0733-301629.